Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kavaletter genom livet

augustiromanser med filtar och uppochned-vända kyssar
huvudstupa med hjärtat först


jag tror det var sättet du vek blicken från mig
och tittade ner i kaffekoppen och rörde
som om det, helt plötsligt
var det viktigaste i världen


eller kanske min hand som passade så jävla bra i din
när vi blåste såpbubblor
och väntade på en buss som aldrig kom



presentkort på kramar med frimärket i fel hörn på posten
var ledmotivet, i något som jag vågar kalla





du & jag




Fri vers av fakieform
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 22:07



Bookmark and Share


  sevenmoredays
huvudstupa med hjärtat först

naw, fint uttryck! bra skrivet med.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform