Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emo instabil




Det är skönt att
se på teve nu

visst går det lika bra
med skånerost

Du blev så sjuk
I nerverna vännen

Och det håller oss
i schack ett

motflyt kanske
Ja ett helt säkert motflyt

Visa tänderna
ber jag om

Visa ditt
sura vänstra öga

Visa köttskråmorna
ber jag om

visa samtliga skåror
på onsdag klockan

15
för doktor Sedvall

För professor
Göran Sedvall

Numera frifräsare
Emeritus





Fri vers av ulf olsson
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson