Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välmåendets rus

Efter ett litet joggingpass
krumbuktar sig själ och kropp i ett välmåendes pirr
Stressen rann av




Fri vers av Feminaz
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 17:12



Bookmark and Share


  aol
bra så känns det, bra skrift
2010-08-12

  peter markurth
söt
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz