Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Varför rörde du mitt hjärta
när du visste att du skulle
riva sönder det?
Varför såg du mig i ögonen
trots att du visste hur många
tårar du skulle få se?

Kände du inte min längtan, min vilja.
Var det lätt att låtsas vara blind inför min kärlek?

Eller,
Var mitt hjärta inte stort nog?




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-08 22:27



Bookmark and Share


  Anna*
Frågor som många ställt sig någon gång. Fint skrivet!
2011-03-10

  peter markurth
bra
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson