Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens offer


Du törstade

förvandlade mitt blod

till en dryck

du hungrade

bjöd mitt hjärta

som måltid

du behövde renas

i mina ögon

badade du

gav dig min syn.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 00:11



Bookmark and Share


  Anna*
Du skriver så att jag ryser. Bra!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans