Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till E.


Nynna en låt med mig älskling, nynna så länge du bara kan, låt det aldrig ta slut.

Jag nynnar,
en melodi
utan ord
utan mening
utan känsla.

Jag nynnar,
för jag
vågar inte
sjunga
rakt ut.

Tänk om
någon hör?


Jag vill gå vilse,
vill du
gå vilse med mig?

Den här skogen
är för stor,
tom,
ensam,
för att jag ska
våga vara
här själv.

E, vet du vad?
Du räddade mig,
från
mig själv.
Och det enda du
bad om,
i gengäld,
var att jag skulle
älska
dig för den
du är.

Det gör jag redan,
och det kommer
jag göra,
så länge du
låter mig
göra det.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-09 11:55



Bookmark and Share


  frostblomma
Grymt, precis som vanligt.
2010-08-09

    ingenannan
Ville bara säga att jag ÄLSKAR alla dina dikter
2010-08-09

    ej medlem längre
Underbar text, precis som vanligt! :)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Suicide