Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


2 svarta kaniner
där ute
i sin relativa frihet

ett buskage
mellan 2 asfalterade
90-vägar

och jag undrar
om jag verkligen
har större frihet
än dom

om det nu ens finns något
som kan kallas frihet
i denna vår värld

frihet till vad?

och framför allt

frihet från vad?

stackars små kaniner
att aldrig få uppleva
riktig frihet

och stackars mig

och stackars



dig...















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-19 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP