Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå själ


hittar knappt mina tankar
i dimman
här inne

självsvält
theralen
och panikångest
gör så mot en

en jobbig kombination

vita väggar
en stängd dörr

persiennen nere
och mina cigaretter
inlåsta i garderoben

ett papper
en penna
gårdagens metro

mitt enda sällskap

gråa kläder
matchar väl
min gråa själ

här inne

i dimman












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP