Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan var är den?

hur vet man att man är lycklig?
är man bara nöjd och glad hela tiden?
jag har förlorat lyckan.
för nu vet jag hur den känns.
allt går bara åt helvete nu
för lyckan är borta
försvunnen från mig




Fri vers av angel on earth
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 17:17



Bookmark and Share


  Emme VIP
Har själv undrat många gånger...
Bra skrivet!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth