Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det regnar

det regnar
regnar i mitt hjärta
kinderna är torra men
hjärtat är vått
vått av tårar
som leder till dig




Fri vers av angel on earth
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-08-09 17:21



Bookmark and Share


  vargtass
Mycket känslofull!!
2010-11-07

  Anna*
Berörande skrivet ... sorg
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth