Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten bit av mig

jag är en barbie doll
men har dock aldrig funnit min ken
jag trodde han fanns ett tag
men där tog jag fel
dumpad via sms jag blev


en väldigt fin väninna är nu borta
också
nu bara en där kvar
en väninna kvar
en kvar att förlita sig på


en väldigt gammal marsvins dam
till himlen for
en blev kvar men fick flytta
härifrån mig

snart slutar friden här hemma när jag ska till skolan
och ränna
betyg jag får i höst
nu så behöver jag lite tröst


nu allt sorgligt kommit ut
så säger jag att den här sagan av olycka är slut.




Fri vers av angel on earth
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-08-09 17:55



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, nu tar glädjen vid och bitar faller på plats för dig =0)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth