Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall man yvas över klyvas...

Nu är det strax dags
nu klyvs katt, som tax
till en annan ras
och sen vi får se en ny fas.

Vi får se djur i annan kulör
än dem, som Vår Herre gör
och sen blir det väl vi
som kommer att delas
ja det sägs på ett annat sätt
mera rätt helas, men för mig
tycks det mer att det börjar kännas, brännas...
att här är det verkligen något, som allvarligt talat felas...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt