Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra metod att ta till...

Att få se Dig är nog!
Jag tar in Dig med ögonen!
Jag tar in hela Dig med hull och hår!
Och jag bara hoppas att jag når
att ta in Dig till hundra procent innan Du går
Du hinner jag, är det bästa presenten jag får...
För snart fyller jag år...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-10 21:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
litet artistiskt rap över det här
man får tänka sig musiken när
den som tutar discolika i ekon på
så läsa vi här orden små
som strömmar ut i egen sfär
2010-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låter fint Mr X!
16 aug fyller jag!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt