Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skulle kämpa till sista blodsdroppen för henne. jag hoppas hon en dag förstår det. <3


Till Tindra.


Hennes porer andas
en söt doft av
nydrömmdra drömmar
Håret ligger
bekymmersfritt
längst med kuddens kant
och
Den lilla handen
kramar sömndrucket lösthårt
i min
Hennes värme
mot min kalla kropp
och hennes spröda läppar
som kysste min kind
godnatt

Detta liv
skulle jag utan eftertanke
döda för.




Fri vers av Fenomena
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 01:05



Bookmark and Share


  ia VIP
helt underbar!!!!

starka ord o jag förstår varje stavelse, samt de ord som står mellan raderna.

något man verkligen kan stå för som mamma! :)
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena