Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara gåva

Mötet med din blick
när solens första strålar
kysser blomman
mötet med ditt leende
när havets glitter
förtrollade min morgon
mötet med din hand
i min
allt detta är en gåva
större än allt
alla dessa små sekunder
alla dessa under
dina leenden
din viskning
all din kärlek som en smekning
av en solstråle
allt detta är en gåva
så fantastisk

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 03:34



Bookmark and Share


  walborg
Förälskelsens språk.
2010-08-11

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~