Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är jag som är sociopaten då eller!?


och nu så vill
dom ta min dotter
ifrån mig

det räckte tydligen inte
med allt det andra

min hustru
min bostad
min hund
bror
och barndom

dom är giriga
dom asen

och i maskopi
med er
alla

det är ni mot mig

ensam står jag
vid branten
beredd på att falla

som en folkmobb
med plakat
och facklor

när ni tvingar mig
över kanten














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-11 13:29



Bookmark and Share


  walborg
Förstår att Du är arg!!!
2010-08-11

    Max Poisé
Snyggt och målande!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP