Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#7)


pratade i telefon
med exet idag

fick en panikattack

det viktigaste var
att jag skulle
visa hänsyn mot dom
övriga patienterna
blev jag meddelad

inschasad på rummet
iproppad stesolid
25 milligram

hävdade min juridiska rätt
att bli utsläppt
men förnekades den
och blev lovad att få åka hem
dagen efter
om jag bara kunde
sova en natt till

optimist
som jag är
såg jag det som en
hygglig kompromiss

deras lögner
står mig upp i halsen

sista gången jag litade
på någon

jag är vuxen nu
så låt mig ta mina
egna beslut

låt mig ta slut
på det hela
jag orkar inte leva

släpp ut mig
från livet
och ge mig min frihet



jag är vuxen nu












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-12 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP