Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den enda överlevande


Jag är den enda du kan lita på
jag är den sista överlevaren
jag är han som inte har sett alla filmer
jag är han som vet något, om något
jag är han som når ända fram
jag är han som vägrar bli fördummad
jag är han som möter blicken
och som ställer dom obekväma frågorna
till honom i butiken där
jag är han som fattar besluten
jag är alla allsånger du älskar
jag är han som står för konsekvenserna
jag är han som aldrig viker ner
jag är som en hamn i stormen
en fyr på vredgat hav
en snöfri landningsbana på Innsbrucks flygplats
jag är den enda du kan lita på

Jag är slutet på historien.











Fri vers av Urban Dafteke
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-12 09:51



Bookmark and Share


  theloglady
men om man inte gillar allsång...vad är du då?
2010-08-13

  stefan.g
Det var stora ord och mycket att leva upp till. Tack för läsningen!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke