Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#8)


bad att få prata
enskilt
med någon idag

det blev leffe

'off the record'
kom vi överens om

innan
efter

hävdade han bestämt
att mina tankar
jag spytt ur mig

ofrånkomligen
och tvunget
måste in i journalen

men vi sa ju...

fan också

dra åt helvete
leffe

sista gången
jag lättar på hjärtat

nu får jag
aldrig mer se solen
igen












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-12 13:10



Bookmark and Share


  walborg
Vilket manipulativt svek!! Jag blir arg å dina vägnar!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP