Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#9)


thorbjörn
kom aldrig tillbaka
från sin permis

det visade sig
att han hade
köpt en flaska rött

ett rep

och hämtat ut
en burk sobril på
närmaste apotek

han hade lämnat ett brev
i sitt rum

och hängt sig
i skogen
i en tallgren













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-13 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP