Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#11)


i morse efter frukosten
låg ett brev på min säng

det var min veckoplanering
med ECT-behandlingen
överstruken

liksom okej
kanske att någon
kan säga det till mig

frågade om jag kunde få
en samtalstid med läkaren

det kunde jag!

om 5 dagar

thanx 4 nuthin

fick en ny medicin idag också
ergenyl retard

liksom
tack för stämpeln

börjar bli förkyld

har glömt äta
upp druvorna

dom luktar konstigt












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-08-17 11:35



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Du är helt grym på det här! Älskar dessa texter:)
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP