Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten diktom mitt humör


high on life

Man gör inte alltid som man säger,
och det blir inte alltid som man gör.

Men vad gör det när sommaren är evig,
och kärleken är varm.

Eller var det tvärtom?

Det spelar nog ingen roll,
för jag är

High on life

igen.




Fri vers av Furie
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
Adrenalin och endorfiner.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie