Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och nu står jag här igen

påklädd kan bara se skymtar av min hud
så som jag inte visar mina känslor
bara det lilla som är bra

gömmer för omvärlden
vill inte visa vad jag är

ett vrak

rakt igenom

och nu står jag här igen

ensam



i decemberkylan en sen kväll i augusti.




Fri vers av ms Piggy
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-13 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy