Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett himla liv här...

Man skall lyfta sig sjäv i kragen!
Man skall lyfta sin kropp, som behagen!
Man skall lyfta skrot på gymmet förbättra tagen!
Man skall lyfta mat från butiken till magen!
Man skall lyftas av alla förslagen!
Men till slut lyfts man ändå till sarkofagen!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-19 08:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) så sant, tänk om vi bara kunde acceptera oss själva som vi är
2011-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Du skriver sannerligen som du har förstånd till och vilket förstånd sedan, helt underbart!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt