Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#12)


man får inte
ta med sig tidningar
in i rökrummet

idag tog jag med mig
en tidning
in i rökrummet

jag eldade upp den
och en halv stol
innan personalen
kom rusande med
en sån där
röd skumsläckare

lite roligt ändå
att skapa panik

dom kallade mig manisk
och gav mig
någon intravenös spruta
så jag blev lugn

upptäckte just
att jag inte duschat på
en vecka
minst

det där häftstiftet
gör inte så mycket skada

men det får mig
att fokusera mer
på den yttre smärtan
än på den inre

karisma har bytt till
egna lakan
med hello kitty på
och tjatar om hur mycket
hon gillar rosa
hela tiden

jag har gått ner 8 kilo
på 3 veckor














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-17 11:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag saknar här samtal med Psykiatrikern, som patienten träffar en gång i veckan

Kunde te sig så:
Klassiska meningar från Psykiatrikern
"Jag förstår" sagt med inkännande min och lätt nickning på huvudet

"Kan du utveckla det?" Något bekymrad min medans Psykiatrikern understödjer sin fråga med att ta av sig glasögonen och ta på sig den förstående minen

Eller så bara långa konsonanter, såsom; "mmmm", sagt med korsade ben och lätt framåtböjning av överkroppen, då den kroppshållning lära vittna om engagemang.
2010-08-17

  stenen/ Yv Ericsson
är det dig det handlar om? annars diktar du väl, min vän.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP