Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#13)


börjat spara ihop
till en ny pillergömma

ganska lätt
i skiftbytena

då har dom ingen vidare koll

jag lägger dom
i ett halvfullt cigarettpaket

har snart till
ett redigt rus

hon den där söta
jobbar idag

har ritat en teckning
till henne
emma
men det känns fånigt
att ge den

igår åt jag en ostmacka
och en persika

tror att jag
åtminstone viktmässigt
får i mig mer
piller än mat

jag visade
mitt gamla bands hemsida
igår för karisma

nu går hon runt
och sjunger
ytterst falskt
och med fel text
på en av låtarna

det är kul

ollade falun-gongarens
tandborste igen

jag gillar inte honom















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP