Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

södertälje min sista utväg, jag erbjuder grovhångel.







södertälje
du är min vän
för jag älskar platser jag aldrig besökt
med avsaknad dåliga erfarenheter
där jag kan bli bög
odla nya kontakter
och skaffa en trädgård av fina minnen


kanske t.om. föda en hund
med långa öron
och hårig svans
som man kan hänga fast i
då man svajar av trötthet
från det liv man aldrig levde
utan bara tröttade ut hjärncellerna med
i ett delirium
jag aldrig skapade

alkohol är inte min grej
precis som kokain, nikotin eller hasch
jag är hög på att vara låg
serotoninknarkare i all ära
jag hoppar från balkonger
utan att tro att jag kan flyga
södertälje
bygg ett kaknästorn




för min skull.




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-13 18:53



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Nyskapande och härlig rytm!
2010-09-19

  Gunnar Hilén VIP
Det här var nytt och fräscht !
2010-09-18

  firefire
schysst text,jävligt schysst;)
2010-08-16

    vilgot hellros
detta är bra!
2010-08-16

  Gylling
Så jävla deppigt fantastiskt!
2010-08-14

    ej medlem längre
Helt underbar!
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt