Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig



Om det ligger och dammar i mina lador
så är det tyngre än sådana svador
Believe me och ät upp.

Svalorna flyger i kapp och leker tafatt
i en ändlös ordbajsarnatt
Min diagnos och sedan psykos.

Du fattar noll och skriver det i din anteckningsbok.
Är nåt på tok? Har du grävt upp de begravna hundarna
och kastat benen i innerstadsparkslundarna?

Skam på dig och sedan in i buren.




Fri vers av Janjohan
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-08-13 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan