Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artikel

Satan vad det är hett bland oss som tänkte rätt.
Amenvisstja! Den låg också och pyrde om höstarna
och frös till marmor i midvintertimmen. Det blir en fin
Artikel.




Fri vers av Janjohan
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-13 22:17



Bookmark and Share


  aol
gillas
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan