Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart hål

jag säger ingenting
Med dans in i rymden
Rakt mot det svarta hålet

Jag har gett upp
Men inte tappats bort helt
Jag vill möta min rädsla

Brister ut i klagan
Men så tacksam att få låta det höras
Och sluta ljuga
Känner mig
Förvirad i högst ny teräng

Rakt in i det svarta hålet är ingenting säkert längre

Ändå ångrar jag inte min resa
Den har jag längtat efter




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-14 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson