Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke som snabbt flydde mitt huvud förbi


Mitt nya jag

Själen fick nytt skal, ett gyllene, hårt, varmt.
Den tynande delen sålde jag till en sämre vetande, i ett kallare klimat

Orden fann en mening och ett innehåll
De trasiga skickade jag till djävulen

Han får dem som gåva
för att aldrig glömma de oförätter och trasiga själar han lämnat här




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström