Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om de männsikor som lever i drömmarnas värld, på gott och ont ....


Kalldusch

Du flyger iväg i tankar

Du bygger luftslott

mycket större

än våra egon ihop

Din hybriska psykos

får dina drömmar att färdas mot

oändlighet och möjlighet

för att sedan regna ner

som en kalldusch

och du vaknar upp till en verklighet

fast förankrad i jordiska begränsningar

Du kommer alltid att flyga

och ibland är delar av mitt hjärta

där uppe bland molnen med dig

I din värld där inga regler finns

där allt får existera utan komplikation

Du skulle säkert kalla den " Den bästa av världar"

Men Sanningen är

att jag hellre står brevid dig

när det kalla regnet kommer

och gråter tårar av glädje

över att din autopilot är trasig....




Fri vers av kimaira
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-14 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira