Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vem utom jag ?

För vem utom jag
vill motstå din frestelse?

vem utom jag
vill genomlida det här?

vem utom jag
betyder något?

vem utom jag
vill äntligen respekteras?

vem utom jag
blir lessnare?

vem utom jag
söker du dig till?






För vem utom jag
lyssnar på osanning?

vem utom jag
finns kvar?

vem utom jag
vågar ifrågasätta?

vem utom jag
inspirerar?

vem utom jag
har du makten att krossa?


vem utom jag
kan ta den platsen ?




Snart alla utom ...






Fri vers av kimaira
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-14 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira