Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKA EN STUND

Inatt drömde jag om
slagkäppar och sprängsten
bara måste vidga vyerna
jobbet börjar gripa tag i
mina drömmar
Kvävningen kommer slugt
som mjuka händer runt min hals
Bort en stund
ett tag
bara
Till min lilla badplätt
där jag simmar bland 
båtars svall
och dom sluga händerna
inte kan hitta mig.

Inatt drömde jag om
slagkäppar och sprängsten
bara måste vidga vyerna
jobbet börjar gripa tag i
mina drömmar
Kvävningen kommer slugt
som mjuka händer runt min hals

Bort en stund
ett tag
bara
Till min lilla badplätt
där jag simmar bland båtars svall
och dom sluga händerna
inte kan hitta mig.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 21:47



Bookmark and Share


  Svartsilver
ångest för måsten är det vidrigaste.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar