Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eleanor crosses were monuments erected by Edward I at different places one was at Charing between 1291 and 1294 to commemorate the progress of the funeral cortège of his Queen Eleanor of Castile.


I Lilla London...

En kvinna ifrån norska Moss
står och stampar så rädd förstås
trafiken farlig
hon är då så varlig...
då sa Kal: -Lugn här finns "Käring Cross"!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 10:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Där fick Du till det - igen!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt