Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRATTIS TILL EWA-BRITT NILSON!

GRATTIS TILL Ewa-Britt som fyller år idag!

Ett fyrfaldigt leve för Dig och må DU ha en fin dag!!!


Din vän Ted




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-16 09:00



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Maria T
GRATTIS från mig också
2010-08-16

  En strimma av guld
Grattis till dig vännen och hoppas du har blivit riktigt firad med god mat och dryck. Många kramar Monica
2010-08-16

  anits VIP
Stort grattis från mig också
2010-08-16

  Bibbi VIP
Stort grattis från mig också!
2010-08-16

  aol
grattis från mig också kraaaaaam,
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Stort grattis och många hurrarop från mig också! Kramar i massor
2010-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj gratulation
nummer två
tänk att jeg
det skulle få
jag tackar Dig
med kramar då!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP