Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag

När Du åker kliver tystnaden åter in i min kammare
En stark overklighetskänsla griper tag i mig
Ångesten som följer får mitt hjärta att bulta som en stångjärnshammare
I avsaknad av Dig

VARFÖR är den ständiga frågan
Och inget förändras - vänder
Alltid samma omständigheter som skapat den ständigt falnande kärlekslågan
Och gång på gång har jag fått släppa taget om Dina mjuka och varma händer

Hur ska jag bete mig för att vända denna riktning - omvända utan misstro
Att få Dig att förstå och bräcka det invanda mönstret
Och få DIG att vandra , hand i hand med MIG, varje stund över VÅR EVIGA kärleks bro
bort från den ständiga oron, som ruvar i mitt rum, bakom ensamhetens fönster

(C) Ted Örnberg




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-07 22:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Svårt med kärleken och ensamheten
2020-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
B ygga bro
R iktigt tro
O m bättre
* kan gro,
* kanske Du
* hittar då en
* plan från förr
* som igen min vän
* öppnar en dörr!
Knäpp på Din gitarr
och få till ett arr
det kan göra
susen till tusen!
Lycka till!

2019-04-08

  Bibbi VIP
Må Din önskan bli uppfylld.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP