Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om ...

Tänk om ...

Tänk om man kunde börja om på nytt
förgäta de jobbiga tider som flytt
glömma
gömma
ändra
förändra
och göra rätt

blunda
och göra helt annorlunda
från start
sudda bort det orätta
och sätta
allt så mycket på dess korrekta plats

välja rätta vägar, där man i så många gånger svängde åt fel håll
föredra stigar i dur i stället för moll
tänk om det ginge
och man finge
känna riktig frid

den frid som aldrig funnits på så många år
därför har man förträngt, minns bara alla blödande sår
av dåliga minnen för alla val som blivit felaktiga

så mycket, men inte allt beror på miljontals felaktiga val
bland annat så många ensamma stunder under livstiden och att kassan nu är så
skral
men allt är inte mitt eget fel, de gånger livet valde riktiga svårigheter, som jag själv inte kunde bemästra, det var det från början som utlöste livets trubbel
som så småningom ledde till nuvarande grubbel

som lyder

Tänk om man kunde börja om på nytt ....

tänk om ....


(C) Ted Örnberg 2020-10-30




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-30 22:22



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, man lär sig ju av sina misstag, det är en tröst du blir visare, men visst är det svårt
2020-11-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart Du kan ALLTID
BÖRJA OM PÅ NYTT! Fly det nu
som har flytt, tänk åtminstone
PÅ ETT AV DET GODA SOM
FÖRR VAR, SÅ HAR DU JU NU
PÅ BÖRJAN REDAN ETT GOTT
TALANDE OCH HJÄLPANDE SVAR
Ta till musik Din: GITARR!!!
När mitt inre dalar ner mest och
bäst av allt musiken till mig talar!
Lycka till!
2020-11-02

  Solstrale VIP
Ja en bra text att reflektera över sin val och beslut med...
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP