Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det säger jag mig:

 

någon måste tro på dig
du själv
om ingen annan

du måste ha en kärna
och ett kärnhus för att samla dig
då tusen vindars viljor
sliter i din kappa

bryt upp!
när tanken mognat
ligger sikten klar

och det finns ingen större lust
än den att gå din egen väg




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger