Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen kom i smaken


Kanel och Kalles Kaviar



när jag var liten

åt vi kanelbullar

med kaviar.....

jag längtar dit i bland




Fri vers av Christine Sabel
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-16 15:36



Bookmark and Share


  Cris
vetebröd med smöt också.. mmm
2010-08-17

  Michaela Dutius
Underbar kortdikt med längtan i tonen
2010-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet en man som äter saltgurka till pannkaka.
2010-08-17

  aol
så drömmer jag med, gillas
2010-08-17

  Måna N. Berger
"På spaning efter den tid som flytt" på svenska, med kanelbullar istället för madelainekakor! Smaker väcker minnen.
2010-08-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det som man
gjorde som liten
och blev till fest
var ju bäst eftersom
man minnns det bäst
2010-08-17

    ej medlem längre
Underbart minne framställd av vackra ord
2010-08-16

    Lena Nilsson
spännande smakminne...
2010-08-16

    Ken Cassel
Själv tyckte jag att om att lukta på gamla dammsugare som var igång när jag var liten
Ja, jag tyckte de luktade gott och på ett speciellt sätt
Knasigt va?

Kram

Ken
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel