Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotad i mitt hjärta

Vandrade på en stig, djupaste skog
vilse men ack så fri
synen av dig och dina guldstänkta ögon
rotade i mig
Leendet som lyste upp vägen
bar mig genom ovissheten
slog rötter i själen
Fick en ny dag
växa blomstra frodas
öppnas andas frias
Och du slår rötter i mitt hjärta
in i mitt innersta rum
växer evigheten
växer samhörigheten
växer kärleken
växer du.




Fri vers av poetlinan
Läst 459 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-16 23:47



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2010-09-05

  Albin Jonsson
Påminner mig om en text jag skrev för flera år sedan fast i förfinad form. Grymt!
2010-09-02

  J. E. A
Väldigt vackert och ärligt skrivet... Man får tid att andas mellan raderna. Gillar STARKT.
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Målande vackert med många fina formuleringar och ordval...
2010-08-30

  Anya VIP
Vackra ord. Enligt mig vacker kärleksdikt. Gillar särskilt:
Och du slår rötter i mitt hjärta
in i mitt innersta rum
2010-08-25

  isabell.larsson
vackra ord.
2010-08-18

  Anna*
Underbart vackert skrivet! Särskilt:

"Och du slår rötter i mitt hjärta"
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan