Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#14)


en annan snubbe
jag har svårt för
är damp-anders

shiiit vilken jobbig människa

jag krossade ett glas
och malde ner småbitarna
i hans mat

stroganoff

undrar vad som händer

tror jag ska skriva ut mig
härifrån snart
här blir man fan inte frisk

ska sno eller hyra en bil
på nästa permis
och åka så långt bort
som möjligt

squatta en öde sommarstuga
och leva på svamp och blåbär

i alla fall i några veckor

måste bara fixa pengar till cigg
bensin
öl
och sånt

sen sticker jag

ps
imorgon ska jag få
elchocksbehandling igen

älskar känslan
av narkosmedlets intrång
i ådrorna

och den tillhörande vitlökssmaken
i munnen
ds













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP