Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trotsiga händer

trotsiga händer stretar emot
Allt
För att bereda plats till att vara
Lilla barnet skriker nej
Till tusen miljoner kilon godis

Cirkeln måste slutas med fred
Runt omkring varje själ
Som bara kärleksfull frihet kan ge

-Kom mig inte nära när jag inte vill
Nu ser du när jag skriker
Snart skall du kanske förstå innan
Då Mina ögon skall lysa dignitet
Uppfylld av makt
-den som gör att jag kan älska
Också dig på riktigt





Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson