Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trösterik tanke bland många    för Ulla




Inte denna väg igen

 

 

Inga bara fötter
inte vassa skärvor
inte ogin
oeftergivlig mark

du kommer inte
den här vägen igen
dina fötter har hårdnat
över gruset

fått vingar
för marken där
är för ljuv att trampa
för mjuk
att begå

men de skall stå
fastare
än någonsin

du kommer inte 
den här vägen
igen

du som trampat på törnen 
har lättat
och är på väg

vi vinkar farväl
kommer sedan efter
när även
våra fötter hårdnat

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 1233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-18 13:48



Bookmark and Share


  Vildaste
fint vännen
2012-08-31

  Anna*
Jättefin! Också tanken om fötterna ...
2010-09-02

  walborg
Underbart trösterikt i vår saknad efter Ulla.
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer