Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig tillbaka

Lilla strimma
av ljus, visa vägen genom dysterhetens dimma
uppenbara stigen genom orons dis
och låt mig åter få känna doften av frihetens bris

visa mig vägen ut
till den plats där jag var förut
där glädje och lycka ofta fyllde min existens
i en harmoni som nu inte längre känns

jag fordrar inte mycket, jag vill bara ha lugn och ro
låta livets frö åter få börja gro
för i nuläget plågas jag var timme och minut
så snälla, visa mig vägen ut

jag vill leva som andra, komma ifrån denna mörka fläck
vandra i frihet, och inte leva i en ångestfylld igenknuten säck
utan åter hitta kärlekens och fridens ljus
och på nytt få njuta av lyckans och glädjens rus



© Ted Örnberg 2010
Foto: www.fotoakuten.se




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-18 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vad fint skrivet. Tycker mycket om den här.
2010-09-14

  aol
underbart berörande rader vännen,
2010-08-20

  En strimma av guld
En önskan som jag tycker är rimlig i allra högst grad. Fortsätt be och jag ber för dig också.
2010-08-18

  anits VIP
Mycket vackra och berörande rader
må din bön och din längtan snart
bli uppfylld och du får känna lugn
och ro, få se ljuset komma tillbaka
2010-08-18

  Bibbi VIP
Må Din bön bli hörd med det snaraste.
2010-08-18

  Eva Helene VIP
"jag vill bara ha lugn och ro / låta livets frö åter få börja gro" - jag hoppas denna din önskan kommer att gå i uppfyllelse!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP