Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår på land

när fan går på torra land
vilket jag dessvärre skådat ett antal gånger
när han alltså nu gör det

när så är
har en männska det inte så lätt

för han går ju där och smilar
fan
fiser och bockhovstrampar

man kunde ju ta honom i hand
eller klia honom mellan hornen
som man gör mellan öronen på en katt

men mest ville man ju bara sparka fanstyget
i arslet
rycka honom hårt i skägget

och be honom dra åt fanders!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP