Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig onsdag kväll


Klockan tickar
tårar droppar
tv:n pratar
klockan tickar
spegeln stirrar
och
radion spelar
en gammal kärlekssång från när vi var unga

vår sång
som en plågsam påminnelse
om att du fortfarande lever
någonstans därute där jag inte längre
får höra om din dag

och tv:n pratar
om vädret
om människor som dör
om ekonomi
och klockan tickar
och jag suckar
och tårarna droppar
och cigaretten är slut.

Tv:n pratar
och radion spelar
jag saknar dig, åh vad jag saknar dig!
Tv:n pratar
dokusåpa
jag lovade att aldrig släppa dig
varför skulle det ändrats
bara för att du inte längre är här
jag lovade
resten av mitt liv
och tårarna droppar
och alkoholen sinar
och klockan tickar
och cigaretten är slut.

Och världen utanför fortgår
som om ingenting hänt
och människor dör
och tv:n pratar
och klockan tickar
och tårarna sinar
och alkoholen är slut.

Medicinerna verkar
tårarna tystnar
klockan tickar
jag suckar
jag lovade mer än du lät mig hålla
resten av mitt liv
ska jag älska dig
kan jag någonsin älska någon
som jag älskade dig
och tv:n pratar
det löser sig nog
och cigaretten tänds
och ögonen stängs
och radion spelar
åh herregud vad jag saknar dig
och klockar tickar

tv:n tystnar
klockan tickar
radion spelar
spelar
vart tog du vägen
jag saknar dig då
det känns dom att det har gått för lång tid
det känns som att det har gått för alltid
för alltid
för alltid
FÖR ALLTID!
Och klockan tickar
och tårarna är slut.




Fri vers av Citrusblomma
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 22:18



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Fantastisk text! Jag tycker mycket om den!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma