Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smutsigt vacker himmel

Morgonbrisen när jag vaknar
Viskar ditt namn tyst till mig

Talar om min dag med dig
Tyst..varsamt i en dröm

Stjärnorna om natten
Sjunger om din skönhet

Om våran resa
Genom Himmlens oändlighet

Solens ljus mäter inte sig
Med värmen du utsöndrar

I mitt hjärta..

Vi samlar vit sand
Tillsammans

På en öde strand
Där inget annat än vi & blommor

Växer




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-18 23:12



Bookmark and Share


  Noomi Henning
Jättevackert skrivet ^^
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl