Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det är mer

vill du vill du vill du
vilda lekar

okonsekventa samtal
jag svarar
går igång
du kastar av mig

jag spelar dig
vet vilka strängar
som får dig att vakna

vill du




Fri vers av viola raz
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-11-21 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz