Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg över en älskad vän

 

Fick ett samtal

Du finns ej mer

Var du ensam

Eller somnade du stilla in

 

För två veckor sen

åt vi middag,

tog farväl och du gick hem

Nu kan vi inte ringa varandra mer

 

Är detta allt

Det gör ont att tänka så

Din tid var kommen,

du ville vidare gå

Men min vän jag saknar dig så!

 

Jag önskar och tror att

du träffar min Gubbe där ni nu är

Säg till honom att jag

för alltid håller honom kär

R.I.P Togny




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 15:02



Bookmark and Share


  aol
döden sade till livet
det du är nu har jag varit,

det jag är nu ska du bli,
2010-12-17

  Lasseman VIP
Sänder dig och din vän en tanke min vän.. berörande vackert skrivet kram Lasse
2010-09-01

  aol
så oerhört berörande vackert sorgligt
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP